Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Csaba András Vízisport Központ

Orfű


Közelben

Vegyesbolt266 m Szállás253 m Buszmegálló196 m Gyógyszertár299 m Vendéglátóhely227 m

Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP
Wifi Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Meleg zuhany

Leírása

Az orfűi sporttábor a sport és mozgás jegyében olyan központi szállásadó kíván lenni a Mecseki régióban, amely nemcsak a diákcsoportok és sportolók, hanem a rekreációs turizmust keresők bázisaként is hozzájáruljon a helyi turisztikai kínálat bővítéséhez.

A tábor, a természeti adottságok révén - az Orfűt körülvevő hegyek és erdők, valamint a Pécsi-tó -, a kikapcsolódni vágyó vendégek mellett a sportegyesületek edzőtáborai-, iskolai kirándulások-, céges események számára is kitűnő helyszínt tud biztosítani. Szakértői csapatunk azon dolgozik, hogy vendégeink számára az aktív kikapcsolódásra-, sportra ösztönző körülményeket biztosítson a nálunk töltött idő alatt. A 82 férőhelyes „B” kategóriás ifjúsági tábor Orfűn (Orfű, Széchenyi tér 5-6., Pécstől 15 km-re), kiemelt turisztikai környezetben, közvetlenül a tó partján várja vendégeit márciustól októberig. A szállás a látogatóknak emeletenként 5-5 szobával, szobánként 6, 8 illetve 10 fő számára nyújt férőhelyet. Emeletes ágyakkal, asztallal, szekrénnyel berendezett szobák-, valamint a folyosón található közös fürdők és mellékhelyiségek állnak a vendégek rendelkezésére. Napi háromszori étkezés igényelhető a szálláshelyen, amely a tábor éttermében fogyasztható el. Az alapvetően menü rendszerű szolgáltatás, az esetleges egyedi igényekhez (pl. speciális étrend) igazítható. Jó idő esetén, a tábor udvarán - az erre kialakított helyen - lehetőség van közös szabadtéri főzésre, szalonnasütésre.

Programok

A 63 m2-es, étterem-társalgó kisebb létszámú (40-50 fős) oktatások, tréningek megtartására is alkalmas. Projektor, hangtechnika, és egyéb oktatási eszközök állnak a rendelkezésre az igényeknek megfelelően. A sportpályák és a tornaterem, előzetes egyeztetéssel, a szállóvendégek- és a külső látogatók számára is bérelhetők

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!