Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Madárpart Pihenő, Kölcsönző és Kemping

Poroszló


Közelben

Vegyesbolt1393 m Szállás932 m Vonatállomás2913 m Buszmegálló784 m Gyógyszertár1632 m Orvosi rendelő1419 m Szórakozóhely855 m Vendéglátóhely1006 m

Hajótípusok

kenu
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

A Madárpart Pihenő, Kölcsönző és Kemping közvetlenül a Tisza-tó partján található olyan túrabázispont, amely saját kikötővel rendelkezik az evezősök számára. A kölcsönzőben kajakot, kenut, SUP-ot, kerékpárt, E-bike-ot kölcsönözhet az erre járó. A kempingben a sátras szálláshelyek mellett telepített lakókocsik és vendégszoba is várja a pihenni vágyókat.

A Madárpart Pihenő, Kölcsönző és Kemping elsősorban az ökoturisztika szerelmeseit várja. Túrakenujaink 2, 3, 4 és 6-8 személyesek, melyekhez teljes felszerelés jár. Hosszabb túrákhoz vízhatlan tárolóeszközöket adunk. Túraútvonalak tervezésében tematikus térképeink és évtizedes túravezetői tapasztalatunk nyújtanak segítséget az evezni vágyók számára. Tengeri kajak fottánkban a kezdők legalább úgy megtalálják a megfelelő eszközt mint a már haladó vagy éppen a professzionáis szinten lévők. Kerékpár flottánk több mint 50 bicikliből áll és folyamatosan bővül, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni a legkisebbektől az éretteb korosztályig. Kempingünkben 150 főre elegendő sátorozó hely áll rendelkezésre megfelelő számú WC-vel és zuhanyzóval. Telepített lakókocsijaink és vendégszobánk a nagyobb kényelemre vágyók számára áll rendelkezésre. Közösségi terünkben a konyhai rész az itt tartózkodók számára bográcsozóhellyel, mosogatókkal, edényzettel, hűtőkkel van felszerelve. Vendégeink számára a parkolás és a kikötőhasználat ingyenes, külsős evezős vendégek számára a kikötő előzetes bejelentés után ingyenesen használható.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!