Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Zöld Kör Vízitúrabázis

Bodrogolaszi


Közelben

Buszmegálló282 m Vegyesbolt915 m Vonatállomás1005 m Szórakozóhely273 m

Hajótípusok

kajak, kenu
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Hajóbérlés Hajószállítás Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

Küldetésünk a természet megóvása és a felnövekvő generáció környezeti tudatának kialakítása, illetve a felnőtt korosztály rossz beidegződésének helyes útra való visszaterelése, ezáltal a fenntarthatóságra való törekvést segítjük elő.

Egyesületünk több mint 10 éve foglalkozik vízitúrák szervezésével a Bodrog folyón. Túráink a Zempléni-hegység és a Bodrogköz ölelésében lévő Bodrogolaszi községben lévő vízitúrabázisunkról indulnak 3 vagy 4 személyes kenukkal, amelynek során a részt- vevők megismerkedhetnek a Bodrog folyó szlovákiai és magyarországi szakaszával. A vadregényes túra a kaland mellett számos élményt rejt magában, hiszen hazánk egyik legszebb vidékét szeli ketté számos természetvédelmi területet, a borairól híres Tokaj-Hegyalját és - a térség történeti és kulturális szempontból kiemelkedő települését - Sárospatakot

Vízitúrabázisunk és ifjúsági szálláshelyünk Bodrogolaszi község szélén található, a Bodrog folyó partján (ahol saját úszóstéggel rendelkezünk). Túrabázisunkon 24 túrakenu (3 és 4 személyesek) és 24 túrakerékpár bérelhető. A vízitúrázókat ezen kívül kitudjuk szolgálni szállítással (kisbusz, terepjáró és kenuszállító utánfutó rendelkezésünkre áll) és igény esetén motorcsónakos kísérettel, vagy túravezető biztosításával. Folyóparti szálláshelyünk 28 fő számára tud fedett fekhelyet (4,6, 8 és 12 ágyas szobákban, emeletes ágyas elhelyezéssel), továbbá 30-40 fő részére sátorhelyet is tud biztosítani.

Videók

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!