Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Vadkacsa Szabadstrand és Kemping

Ráckeve

2300 Ráckeve, Dömsödi út 4.

Közelben

Szállás223 m Buszmegálló79 m Vonatállomás2001 m Gyógyszertár540 m Orvosi rendelő507 m Szórakozóhely589 m Vendéglátóhely62 m Vegyesbolt487 m

Hajótípusok

kajak, kenu, SUP
Büfé Hajóbérlés Ivóvíz Meleg zuhany

Leírása

A Vadkacsa Szabadstrand és Kemping a Csepel sziget déli részének egyik leginkább látogatott fürdő helye, mely az elmúlt évek fejlesztései során egyre nagyobb ismertségre tesz szert.

A mintegy kéthektáros területen fekvő létesítményben már eddig is nagy játszótér, büfé, korszerű szociális blokk, melegítő konyha, zuhanyozók, padok, szaletlik, strandröplabdapálya állt a vendégek rendelkezésére. Az utóbbi két év fejlesztése egy újabb strandröplabdapálya építése a meglévő mellé, illetve annak korszerűsítése. Ennek népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2019-ben és 2020-ban az ország legkülönbözőbb pontjairól érkező sportolók vették használatba a területet. Az új kajak, kenu és sup kölcsönzővel helyben is lehetőség nyílik vízi járművek kölcsönzésére, amelyekkel a környék szigetei, romantikus lagúnái fedezhetők fel. A 2020-ban átadott kültéri kondicionáló park is óriási népszerűségnek örvend. A szabadstrand területe egyben vízi túra állomás és rendezvényhelyszín is, valamint nagy látogatottságú strandkoncertek, rendezvények helyszíne. További fejlesztés eredménye az igényes családbarát mosdó és baba-mama öltöző kialakítása. A Ráckevei Soroksári Duna-ág legszebb fürdőzőhelyét, a Vadkacsa Szabadstrandot a gyönyörű városképi panorámája, kedvező fekvése, korszerű felszereltsége miatt nemcsak a város lakosai látogatják, a környező településekről és Budapestről is szívesen töltenek itt el pár órát a turisták.

Programok

A sport egyébként is központi szerepet játszik a szabadstrand életében, ahol az elmúlt években rendszeresen rendeztek kajak- és kenu, valamint röplabdaversenyeket.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!