Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Kajak-Kenu Pont Zamárdi Megállóhely

Zamárdi

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány Harcsa u. sarok

Közelben


Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP, surfski, sit on top
Wifi Parkoló Hajóbérlés Ivóvíz Meleg zuhany

Leírása

A Zamárdi Vízisport Bázis megnyitásával egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra. A Bázison windsurf, kite-szörf, SUP, valamint kajak-kenu felszerelések bérlését és tárolását tesszük lehetővé, valamint otthont adunk számtalan rendezvénynek

Célunk a szabadidősport lehetőségének biztosítása, a vizes sportok népszerűsítése színvonalas környezetben, minőségi felszerelésekkel, valamint a klubélet megteremtése Zamárdiban. Nagy előnyünk, hogy Budapestről könnyen elérhető Bázisunk, így pár óra autózás után már vízre is tudsz szállni. Ha bizonytalan vagy a sportág alapjait illetően, oktatóink segítségével hamar elsajátíthatod az alapokat, fejlesztheted tudásodat. Célunk a szabadidősport lehetőségének biztosítása, a vizes sportok népszerűsítése színvonalas környezetben, minőségi felszerelésekkel, valamint a klubélet megteremtése Zamárdiban. Nagy előnyünk, hogy Budapestről könnyen elérhető Bázisunk, így pár óra autózás után már vízre is tudsz szállni. Ha bizonytalan vagy a sportág alapjait illetően, oktatóink segítségével hamar elsajátíthatod az alapokat, fejlesztheted tudásodat. Szakképzett oktatóink biztos alapot adnak, hogy elsajátítsd az egyes sportágak helyes alapjait, vagy tovább fejleszd technikád. Oktatóink különböző időtartamban egyéni vagy csoportos órák kereteiben állnak rendelkezésedre. Az oktatásra előzetes bejelentkezés szükséges: +36 30 996 7882.

Programok

Napközis nyári táborok: Napközis táboraink remek alkalmat kínálnak arra, hogy a gyerekek nyáron is kellemes környezetben, mozgásban, a természet közelében maradjanak. A délelőtti és délutáni sportfoglalkozásokon túl kiemelt figyelmet szentelünk a minőségi időtöltésre a Bázis területén belül és azon túl. Rendezvények: A Bázis kiváló helyszíne az aktív, minőségi, ugyanakkor szórakoztató időtöltésnek. Vállaljuk csapatépítők, zártkörű rendezvények teljes körű lebonyolítását. Ajánlatért fordulj bizalommal kollégánkhoz!

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!