Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Balassagyarmat Megállóhely

Balassagyarmat

2660 Balassagyarmat, 2660 Balassagyarmat Kamion Terminál

Közelben

Vegyesbolt343 m Szállás1262 m Buszmegálló493 m Vonatállomás1895 m Gyógyszertár335 m Orvosi rendelő1171 m Szórakozóhely1007 m Vendéglátóhely348 m

Hajótípusok

kajak, kenu
Kerékpárbérlés Hajóbérlés Hajószállítás Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Nincs zuhany

Leírása

Az Ipoly folyó balassagyarmati kikötője ,egy műanyag stég amely szezonálisan van kihelyezve,közvetlenül a Határátkelő hídjánál,megközelíthetősége a kamion termináltól gépjárművel is. Az Ipoly Grand Prix és az Ipoly Challenge start helye.

Az Ipoly folyó balassagyarmati kikötője ,egy műanyag stég amely szezonálisan van kihelyezve,közvetlenül a Határátkelő hídjánál,megközelíthetősége a kamion termináltól gépjárművel is.Városunk a Legbátrabb Város -Civitas Fortissima. Városunkról: kullturális hagyományaink a költő Balassi Bálint, Komjáthy Jenő, Szabó Lőrinc, a drámaíró Madách Imre, az író Mikszáth Kálmán, a történész Nagy Iván, a festőművész Szabó Vladimír vagy Jánossy Ferenc örökségére. A magyar epika legnagyobb alakja Mikszáth Kálmán „Palócország fővárosának” nevezte városunkat. A palócok egy rejtélyes eredetű etnikum, a mai Dél-Szlovákia és a Duna-Tisza köz északi részén élnek. Népművészetüket a 118 éves Palóc Múzeumban tekinthetik meg a látogatók.

Programok

Megtekinthető a Palóc Múzeum az Első Kerékpármúzeum a Pannónia Motorkerékpár Múzeum, MűemlékekLátnivalók

Videók

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!