Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Szegedi Vízisport Egyesület Megállóhely

Szeged


Közelben


Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP
Wifi Parkoló Büfé Hajóbérlés Hajószállítás Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

Szegedet átszelő Tisza szép és izgalmas lehetőséget kínál azoknak, akik vonzódnak a természethez, a vizekhez, a természet közeli sportokhoz. Egyesületünk küldetésének tekinti a kajak-kenu és evezős sportok népszerűsítését, művelésükhöz szükséges feltétele

A Vízitelep kb. másfél hektáros területe a ki- és beszállóhelyektől a hajótároló hangárokon át a két szintes főépület létesítményének szolgáltatásáig komplex szolgáltatást tud biztosítani a hatszáz főt meghaladó tagságunkon túl mindazoknak a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak, akik a használati rend betartása mellett azt igénybe kívánják venni. Rendezvények részére akár 1000 főig is lehetőséget tudunk adni létesítményünkben. A vízparton két külön álló stég 50 méter hosszúságban ad ki- és beszállási lehetőséget. Mintegy 800 m2 füves terület áll rendelkezésre szabadtéri játékok, események rendezésére, sátorozásra.

Programok

Rendszeres szolgáltatást tudunk nyújtani iskolai közösségek, családi-, baráti társaságok, céges rendezvények, csapatépítő programok részére. Vízitúrákat szervezünk vagy eszközöket, szállítást biztosítunk a Tisza és a Maros szépségeit felfedezni vágyóknak, várjuk Vízitelepünkön a túrázókat.

Videók

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!