Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Kolonics György Vízisport Központ

Duna utca 61.

1215 Budapest, Duna utca 61.

Közelben

Vegyesbolt969 m Buszmegálló274 m Vonatállomás806 m Gyógyszertár385 m Vendéglátóhely236 m

Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Hajószállítás Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

Változatosságával, különleges adottságaival nem véletlenül vált a magyar kajak-kenu sport egyik legfontosabb színhelyévé.

A Kolonics György Vízisport Központ köszönhetően kiváló fekvésének, a városközponthoz és a reptérhez is közeli elhelyezkedésének, Budapesten egyedülálló vízfelületének és a minden igényt kielégítő modern létesítményének az egyik legideálisabb választás professzionális felkészülést igénylő sportágak helyszínének és a szabadidejüket sportolással eltölteni kívánóknak egyaránt. A létesítmény területe szabadtéri rendezvények, csapatépítő, sportos programok megvalósítására is tökéletes lehetőséget kínál, festői környezetben, közvetlenül a Duna partján.

Ismertető

Csepelnél válik ki a Dunából a Csepel-szigetet kialakítva a Ráckevei-, Soroksári-, harmadik nevén a Kis-Duna, hogy aztán délen, Tassnál ismét egyesüljön vele és folytassa hosszú útját egészen a Fekete-tengerig. Csepelen régi hagyományai vannak a kajak-kenunak, számos olimpikonunk, világbajnokunk sportpályafutása indult innen. Olimpiai bajnokunkról, Kolonics Györgyről elnevezett vízisport központ mind a professzionális sportolásra, mind az aktív pihenésre vágyóknak kiváló lehetőségeket biztosít, továbbá betekintést enged a hajóépítés rejtelmeibe is. A csepeli csónakháznál van lehetőségünk leereszkedni a vízre, és innen többnapos túra keretén belül megkerülni az úszólápokkal, kiépített partokkal, csodás természeti kincsekkel rendelkező szigetet. Szánjunk időt a túrára, fedezzük fel a Csepel-sziget egyedi arculattal rendelkező kedves Duna-parti településeit.

Programok

Ideális választás 10-180 fő közötti szabadtéri rendezvények helyszíneként vagy családi napok, csapatépítő, sportos programok, megvalósítására, akár bográcsozással egybekötve.

Fedett helyszínek a kisebb létszámú céges találkozók és magán események, összejövetelek megvalósításához, festői kilátással, közvetlenül a Duna partján.

Szabadtéri program biztosítása vízi élményekkel céges csapatépítéshez, étkezéssel.
Kötetlen vízi barangolás túrahajókkal (kajak vagy kenu) baráti összejövetelekhez, ínycsiklandó ételekkel a bográcsból.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Nyikos András
2023-12-13 11:34:12
Szuper, de ez akkor is csak TESZT :)