Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

STOPPER

Budapest, Latorca utca 2.


Közelben

Vegyesbolt463 m Buszmegálló169 m Buszmegálló234 m Vendéglátóhely265 m Orvosi rendelő1182 m Szállás263 m Szállás334 m Vonatállomás2406 m Gyógyszertár464 m

Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP
Wifi Parkoló Hajóbérlés Hajószállítás Ivóvíz Meleg zuhany

Leírása

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség közvelten szomszédjában horgonyzik az az úszómű, amely egyben vízitúra megállóhelyként is szolgál. A Dunán evező túrázók az itt található stégen kiszállhatnak, az úszóműben található vizesblokkban zuhanyozhatnak, átöltözhetnek. Az úszómú rendezvényközpontként is működik, itt zajlanak a magyar kajak-kenu élet legfontosabb eseményei.

A szabadidő sportolók és a dunai vízitúrázók Budapest központjában található megállóhelyünkön vízre szállhatnak, megpihenhetnek, és az úszóműben található vizesblokkot igény szerint használhatják.

A  XIII. kerület az Árpád hídtól szinte a Lánchídig magáénak tudhatja a Duna-partot. A Duna-parton, az autós forgalomtól elzárt Moszkva sétány szomszédságában, a Latorca utcában található a  Magyar Kajak-Kenu Szövetség újonnan épült úszóháza. Innen rövidebb túrákat tehetünk kajakkal, kenuval vagy SUP-pal a szemközti Margitszigetre, a Római part irányába, vagy Csepel felé. Nagyobb lélegzetű túrák esetén is remek kiindulópont, a dunai vízitúrák két végpontja Rajka és Baja szinte azonos távolságra esik, mondhatjuk, hogy ez a megállóhely az origo.

Programok

A tágas belső terem az ültetési módok függvényében alkalmas sportrendezvények, konferenciák, bemutatók és előadások megrendezésére is, amely egyaránt fűthető és hűthető is. A terem minden egyes pontja rendelkezik rendezvény technikai kiállásokkal. Az RGB lámpatestek segítségével a díszvilágítása igény szerint változtatható.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

2022-05-04 16:36:39
123