Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Tahitótfalu, Dunaparti utca 12.


Közelben


Hajótípusok

kajak, kenu, SUP, motorcsónak
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Hajószállítás Szállás Ivóvíz Tűzrakóhely Sátrazási lehetőség Meleg zuhany

Leírása

Családi vállalkozásként döntöttünk úgy, hogy hozzájárulunk az emberek életminőségének javításához Tahitótfaluban, a Szentendrei-Duna partján. Legyen az családi, vagy baráti vizitúra, születésnapi összejövetel, gyerekeknek közös vízparti, kultúrális, kézműves programokkal, közös sütéssel, főzéssel egy kemencével is felszerelt nyári konyhában.

Családi rendezvények, születésnapok, osztálykirándulások megszervezése, lebonyolítása 30 főig a nyárikonyhánk, és annak 100m2-es árnyékolt előterében, füves focipályánk és a bérelt Dunapart bevonásával. Magába foglalhat közös sütés-főzést, grillezést, bográcsozást, szalonnasütést.

Sportos programok betétprogramjaként lehetőség van röplabda, gyerekfoci, speedminton (kültéri tollaslabda) darts, petanque, fa kubb (viking sakk), számháború és még sok más kültéri játék vezetett, szakszerű lebonyolítására.

A rendezvény része lehet különböző kézműves foglakozás textil, gyurma, agyag, batikolás bevonása iparművész-tanár irányításával. Fiúsabb programként a fentiek mellett horgászoktatást ajánlunk bérelt Dunapart szakaszunkon.

AQUA-RELLE bázisunk lehetőség biztosít a kajak-kenu-SUP oktatására, kipróbálására, rövidebb túra megtételére.

Ismertető

Csónakházunk felszerelt pingpong-, versenycsocsó, és gyermek snookerasztallal, férfi/női WC-vel, zuhanyzóval. Várunk benneteket színes programajánlatunkkal.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!