Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Libás strand Kajak-Kenu Pont

Keszthely


Közelben

Vegyesbolt1013 m Szállás314 m Buszmegálló1069 m Vonatállomás1838 m Gyógyszertár1719 m Orvosi rendelő1390 m Vendéglátóhely122 m

Hajótípusok

kajak, kenu, sárkányhajó, SUP, surfski, kitesurf, pedálos SUP, sit on top
Wifi Parkoló Kerékpárbérlés Büfé Hajóbérlés Ivóvíz Meleg zuhany

Leírása

A Zalai-dombság és a Keszthelyi-hegység lankái által körbeölelve, a Balaton nyugati medencéjében található a közkedvelt üdülőváros, amely természeti adottságainak építészeti, valamint kulturális értékeinek köszönheti népszerűségét Akár vízparti élményre, akár erdei kirándulásra vagy kerékpártúrára, akár kulturális szórakozásra vágyunk, Keszthelyen és térségében mindent meglelhetünk.

A patinás főtérről a hatalmas fákban, dús cserjékben gazdag, tavasszal medvehagyma illatot árasztó Helikon Parkon át jutunk le a Balaton-partra. A sétány végén találjuk az egyedi hangulatú partot és a három keszthelyi strandot, ahol a fürdőzés mellett a szabadidő sportos eltöltésére is lehetőségünk nyílik.

A modern vitorláskikötővel rendelkező Libás strandról látványos vízitúrára indulhatunk Gyenesdiás vagy Vonyarcvashegy felé, de akár átevezhetünk egy másik keszthelyi strandra is. A vízről új perspektívából csodálhatjuk meg a part menti településeket. Ha szárazföldi program mellett döntünk, akkor gyalogosan vagy kerékpárral kilátókhoz túrázhatunk a Keszthely körüli erdőségekben.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!