Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár

Graboplast Győri Vízisport Egyesület

9025 Győr, Töltésszer u. 24.


Közelben

Buszmegálló101 m Orvosi rendelő507 m Vendéglátóhely188 m Szállás337 m Vegyesbolt362 m Vonatállomás1347 m Gyógyszertár438 m

Hajótípusok

kajak, kenu, SUP
Wifi Parkoló Büfé Hajóbérlés Ivóvíz Meleg zuhany

Leírása

A győri kajak-kenu sport Vén Lajos irányításával a 60-as évek közepén indult el világhódító útjára. Az elmúlt több, mint 50 évben rengeteg nagyszerű ember nevelkedett a csónakházban, a sportágnak olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sorát adta az egyesület, emellett a maraton világbajnokságok rendezésével új dimenzióba helyezte a szakágat.

A Vízitelepen ma is nagyszerű edzők irányítása mellett készülhetnek fiataljaink. Hisszük azt, ha nem is lesz mindenkiből élsportoló, az itt eltöltött évek meghatározóak lesznek a gyerekek számára. Azon dolgozunk, hogy szinte észrevétlenül megtanulják azokat a viselkedési és emberi normákat, amelyek számunkra is fontosak. A barátság, az önzetlenség, az egymás iránti tisztelet, a munkába vetett hit és a küzdeni akarás mind egy-egy láncszeme annak a folyamatnak, amit az a 3-400 sportoló tanul meg nálunk, akik hétről hétre a Vízitelepen töltik mindennapjaikat. És ez talán még az olimpiai bajnoki címeknél is fontosabb.

Térkép

Értékelések

Új értékelés

Név *
Email cím *
Hozzászólás

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

korábbi értékelések

Jelenleg még nincsen értékelés, legyél az első!