menu
Továbbiak
Galériák Adatkezelési tájékoztató Impresszum Kapcsolat Lapátos védjegy Tudástár
arrow_back
image Képgaléria
houseboat

Tokaji Vízitúra Központ

Megállóhely

A Tokaji Vízitúra Központ a Bodrogzug új kapuja. A Fesztiválkatlan közelében található modern vízitúra megállóhely egyszerre a tokaji vízisport-egyesület bázisa a és a Tiszán és a Bodrogon szervezett kajak, kenu, sárkányhajó és SUP túrák kiindulópontja. A Hegyalja természeti szépségeinek, vadregényes vízeinek felfedezésre indított szabadidős tevékenységek széles tárházával várja az evezni szerető érdeklődőket!

A Tokaji Vízitúra Központ kajak-kenu pont és vízitúra megállóhely a Bodrog partján. A tokaji Fesztiválkatlan közelében bérelhető víziturisztikai eszközök és felszerelések széles tárházával (túrakenu, túrakajak, sit on top kajak, surfski, SUP, pedálos SUP, sárkányhajó) és egyéb szolgáltatásokkal (túraszervezés, túravezetés, hajószállítás, személyszállítás, sátorozási lehetőség, kávézó / büfé, csapatépítő programok, rendezvények) várja a túrázókat, családokat, céges csapatokat. A Bodrog és a Tisza összefolyása, valamint a Bodrogzug egyaránt könnyen megközelíthető innen, így remek kiindulópont akár tiszai, akár bodrogi, bodrogzugi túrákhoz.

A Tokaji Vízitúra Központ ad otthont a Vízivándor tábor szervezett vízitúra programsorozat egyik megállóhelyének is. Az iskolás csoportok vezetett túrák során ismerkedhetnek meg a Bodrog és a Tisza környező vízitúra útvonalaival.

Nyitvatartás: április 1-től október 31-ig, tavasszal és ősszel előzetes egyeztetés javasolt.

Programok

A Tokaji Vízitúra Központ vezetett túrák, csillagtúrák szervezését is vállalja. Túravezető segítségével lehet beevezni a közeli vízivilág és a Bodrogzug rejtett vízitúra útvonalait.
A Tokaji Vízitúra Központ területén sportrendezvényeket, esküvőket, megnyitókat, átadókat, csapatépítőket, sajtónyilvános bejelentéshez kapcsolódó rendezvényeket és más eseményeket is meg lehet tartani. Egyszerre legfeljebb 150-200 fő befogadására alkalmas a terület.

Térkép

Két ujjal mozgasd a térképet!
add
remove
mouse
Google Térkép logó
Útvonalterv ide
content_copy Koordináták másolása

Kapcsolódó túraútvonalak