Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár
Táncolj, bringázz, túrázz és evezz a Dunakanyarban!
event 2022.06.10.

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó 2022. június 23. és 26. között Nagymaroson

Az Index.hu oldalon is lehet olvasni, hogy a színházi előadások és a félszáznál is több zenei program, köztük a Morcheeba koncertje, mellett ingyenes természetjáró gyalogtúrákkal, valamint kerékpározással kombinált kenutúrákkal is várják a látogatókat a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozón június 23. és 26. között Nagymaroson. A szervezők célja, hogy minél több család részt tudjon venni az eseményen, így a legkisebbeket bábszínház, irodalmi kuckó, öko-játszóház is várja. Sőt, amíg a szülők buliznak, a gyerekek a VéNégy Oviban játszhatnak.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség – Hazai Vizeken vezetésével kerékpározással egybekötött vízitúrákon vehetnek részt a fesztiválozók. A délelőtti túrákon a Duna mellett Szobig teker fel a csapat, majd onnan egészen a fesztivál helyszínéig eveznek vissza. Míg délután elsőként kenuba szállnak, áteveznek a Dunakanyar legcsodálatosabb pontjára, a Kisoroszi Szigetcsúcsra, majd le Verőcére, ott pedig nyeregbe pattannak, hogy kétkeréken térjenek vissza a fesztiválra.

A természetjáró programokon való részvétel VéNégy Fesztivál karszalaggal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevők száma korlátozott, így érdemes a szabad helyekre minél előbb lecsapni.

A teljes cikket az Index.hu oldalon lehet elolvasni: https://index.hu/info/2022/05/24/tancolj-bringazz-turazz-es-evezz-a-dunakanyarban-/