Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár
A nyár nagy szabadidős eseményei

A hétvégén nagy sikert aratott a Ráckevei-Duna Beevezés, ahol újfent rengetegen szálltak vízre

A Hazai Vizeken 2022-es beevezéssorozata ezzel elérkezett utolsó állomásához: július 23-án, Dunakilitiben fog megkezdődni a Szigetköz-Beevezés. A népszerű vízitúrahelyen szigetekkel szabbdalt, változatos folyószakaszokon evezhetnek a résztvevők.

A nevezés nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

NEVEZÉS VERSENYKIÍRÁS

A sorozat lezárultával azonban közel sem ér véget a túraszezon!

A Balaton-átevezés idén kétnapos szabadidős sportfesztiválként kerül megrendezésre, a Tiszató-átevezésen pedig ismét lesz lehetőség átúszásra is.

BALATON ÁTEVEZÉS TISZA-TÓ ÁTEVEZÉS

Az eseményeken túl a vízitúra-megállóhelyek országszerte várják a látogatókat, aktív kikapcsolódásra vágyókat Orfűtől kezdve Budapesten át egészen Tokajig, hogy csak néhányat említsünk a temérdek közül.

Csaba András Vízisport Központ

Az orfűi sporttábor a sport és mozgás jegyében olyan központi szállásadó kíván lenni a Mecseki régióban, amely nemcsak a diákcsoportok és sportolók, hanem a rekreációs turizmust keresők bázisaként is hozzájáruljon a helyi turisztikai kínálat bővítéséhez.

Részletek
Kolonics György Vízisport Központ

Változatosságával, különleges adottságaival nem véletlenül vált a magyar kajak-kenu sport egyik legfontosabb színhelyévé.

Részletek
Tokaji Vízitúra Központ

A Tokaji Vízitúra Központ a Bodrogzug új kapuja. A Fesztiválkatlan közelében található modern vízitúra megállóhely egyszerre a tokaji vízisport-egyesület bázisa a és a Tiszán és a Bodrogon szervezett kajak, kenu, sárkányhajó és SUP túrák kiindulópontja. A Hegyalja természeti szépségeinek, vadregényes vízeinek felfedezésre indított szabadidős tevékenységek széles tárházával várja az evezni szerető érdeklődőket!

Részletek