Főoldal Térkép Események Hírek Túrák Megállóhelyek Lapátos védjegy Kapcsolat Tudástár
Remekül sikerült a Bodrogzug Beevezés

2022-ben a Hazai Vizeken Beevezéssorozatának részeként ismét megrendezésre került a Bodrogzug Beevezés idilli környezetben, ragyogó napsütésben, a borok és találkozások városában - Tokajban.

Az esemény helyszínéül szolgáló Tokaji Vízitúra Központ az egész szezonban a hét minden napján várja a vízitúrázókat, kikapcsolódni vágyókat.

Tokaji Vízitúra Központ

A Tokaji Vízitúra Központ a Bodrogzug új kapuja. A Fesztiválkatlan közelében található modern vízitúra megállóhely egyszerre a tokaji vízisport-egyesület bázisa a és a Tiszán és a Bodrogon szervezett kajak, kenu, sárkányhajó és SUP túrák kiindulópontja. A Hegyalja természeti szépségeinek, vadregényes vízeinek felfedezésre indított szabadidős tevékenységek széles tárházával várja az evezni szerető érdeklődőket!

Részletek


A rendezvényen idén is közel kétszázan vettek részt, a nap nagyszerű hangulatban telt a vízen és utána a parton egyaránt.
Szerte az országból érkeztek nevezések Győrtől kezdve Csepelen, Siófokon, Velencén át egészen Dunaújvárosig. A vízen a résztvevők 17 kategóriában mérhették össze tudásukat, rövid és hosszútávon.