Adatvédelem

Az adatkezelésről röviden

A Vízitúrapont honlapot a BJMOKK Sportüzemeltetési Nonprofit Kft. üzemelteti.

A Vízitúrapont weboldal meglátogatása, a hírek és cikkek olvasása, illetve a galériák és videók megtekintése jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk Önről.

Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az Ön IP címét, és a megtekintett oldalak URL-jét a saját webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdáink férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Statisztikai célból azonban anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az Ön IP címét is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:

Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely hírek, cikkek, videók, szolgáltatások népszerűek, milyen fejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.

Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashat többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az egyes cikkekben, aloldalakban további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.

Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi elvei:

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content
Embed.ly: http://embed.ly/legal/privacy

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: info@mkksz.hu