Csónakház átadó Lábatlanban

A Duna ősi vízi út - partján legendás egyesültek működnek. A lábatlani Duna-part hangulatos ligetében egy új csónakház lesz a Lábatlani Sirályok SE otthona - egyben színvonalas vízitúra megállóhelyként is funkcionál már az idei szezonban.


A Duna mentén vízitúrázókat idén igazi meglepetések várják - Komáromban, Esztergomban és Lábatlanban megújult vízitúra megállóhelyeket adnak át. Az egymástól kényelmes evezésnyi távolságra lévő megállóhelyek között túrázhatunk, hajót bérelhetünk, kellemes élményeket szerezhetünk a szabadidő aktív eltöltése közben. 


A Lábatlani Sirályok SE új csónakházát Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség adta át népes közönség előtt - az idei szezontól nem csak az egyesület, hanem a Lábatlannál megpihenő vízitúrázók nagy örömére. A helyszínen a túrázók által is használható vizesblokk, pihenőhely és hajóbérlési lehetőség is található. Az itt bérlet hajókat Esztergomban is le lehet adni, így megvalósítva a hálózatos működést. Az átadóról szóló riportot itt olvashatod...