A szőke Tisza legszebb vízitúrái

A Tiszán tett kenutúra után, a parton pihen a csapat. A kenunak támasztott lapátról még csepeg a folyó vize, a vízitúrás csapat pedig vidáman meséli kalandjait. Hány kócsagot láttak, mekkora hal ugrott előttük hatalmasat csobbanva, és mennyi repülő ékkő, azaz jégmadár surrant a kenuk orra előtt. A tábortűzön már ropog az ártérben összegyűjtött fa, készül a gulyás, illata a sátrak között kúszva csalogatja a tűz köré az egész napos evezéstől éhes víz vándorokat...

Fiatal korunk emlékezetes vízi túráinak emléke ma is megdobbantja szívünk - ki ne vágyna ilyen élményekre, a Természet közelségében töltött napokra, a nappalok és az éjszakák váltakozásának ritmusához igazított életre, mesterséges fények, zajok nélkül, tiszta és egészséges környezetben? A Tisza legendásan szép természeti környezete biztosít hátteret ezeknek az emlékezetes kalandoknak.


A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elkötelezett a Felső-Tisza vízi turizmusának fejlesztése és népszerűsítése iránt - mert ezt a csodálatos vízi birodalmat felfedezni életre szóló élmény! A megállóhelyek szolgáltatásai folyamatosan bővülnek és egyre magasabb színvonalon szolgálják ki a túrázók igényeit. Téged is várnak a Felső-Tisza vízi túrái!